Dana 23.10.2020. godine Udruga osoba s intelektualnim teškoćama „Jaglac“ Orahovica održala je završnu konferenciju projekta Učim, radim, pomažem u sklopu programa Zaželi – program zapošljavanja žena. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. U svrhu pridržavanja mjera opreza uslijed pandemije uzrokovane virusom COVID-19, konferencija je održana na dvije lokacije, u restoranu hotela „Dukat“ i u prostoru nove kuće Udruge „Jaglac“.

Projekt provodi Udruga „Jaglac“ u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područnim uredom Virovitica, Centrom za socijalnu skrb Slatina i Udrugom za pomoć osobama s invaliditetom Orahovica.

Kroz projekt je u razdoblju od 01.08.2018. do 31.10.2020. zaposleno ukupno 8 žena za pomoć u kući, koje su uslugu pomoći u kući pružile za ukupno 60 krajnjih korisnika (osobe s invaliditetom, starije osobe i druge osobe u nepovoljnom položaju).