2. lipnja od 9 – 14 h na Jezeru u Orahovici u organizaciji Udruge Jaglac, kao suorganizatora Papuk Extreme Challege, održan je prvi sportski susret 3 udruge: Udruge Vretenac Slatina, Udruge Zvono Belišće i Udruge Jaglac Orahovica koji su se natjecali u 3 discipline: karike na marike, slalom s lopticom i skakanje u vreći. Svi natjecatelji aktivno su sudjelovali uz podršku djelatnika Udruge Jaglac i volontera udruge Vretenac i udruge Zvono i zasluženo dobili medalje i zahvalnice za sudjelovanje. Svaka od navedenih udruga osvojila je po jedno 1.  prvo mjesto u jednoj disciplini. Po završetku natjecateljskog dijela sudionici su nastavili s rekreativnim dijelom, druženjem i zajedničkim ručkom.

3. lipnja od 10 – 14 h u središnjem gradskom parku udruga Jaglac postavila je izložbeni štand radova iz radionica 3. godišnjeg programa “Jaglac” – moj drugi dom koji je posjetio veći broj građana i članova udruge Jaglac.

Udruga Jaglac zahvaljuje organizatorima 50. Orahovačkog proljeća i Papuk Extreme Challenge-a, roditeljima, volonterima i djelatnicima udruge Jaglac, građanima i sudionicima ove dvije uspješno provedene aktivnosti koje su ponovno dokazale da se timskim radom može mnogo.