Udruga “Jaglac” je u sklopu manifestacije “Hrvatska volontira” uspješno provela dvije najavljene aktivnosti:

“UPOZNAJTE NAS I POSTANITE DIO NAŠEG TIMA”

Od 27.rujna do 2 listopada 2021. godine udruga “Jaglac” je na svom FB predstavila 18 priča svojih volontera u cilju promicanja primjera dobre prakse koje su pratili brojni pratitelji u što se možete i sami uvjeriti.

“ZABAVI SE S JAGLACIMA”

3. listopada 2021. u organizaciji Grada Orahovice i Turističke zajednice Grada Orahovice održano je 28. prvenstvo u kuhanju čobanca, a od 18 h  koncert  tamburaškog sastava “Gazde” u Središnjem gradskom parku u Orahovici. Ovogodišnje događanje je po prvi puta bilo humanitarnog karaktera za udrugu “Jaglac”.

U volonterskoj akciji sudjelovao je 54 volontera koji su ukupno odradili 227 volonterske sata.

Udruga “Jaglac” zahvaljuje organizatorima: Gradu Orahovica  i Turističkoj zajednici Grada Orahovice, sponzorima i sudionicima akcije: Lovačkoj udruzi “Vepar” Orahovica, Pekari Tena Orahovica, Pekari Danado Čačinci, OPG Ljiljana Čunko iz Starog Petrovog Polja, OPG Šimatović iz Čačinaca, Obrtu Kap prirode iz Čačinaca, EPC Betanija Orahovica; obitelji Sobodić Ivane, Gorani Škorić i Maji Ančić- volonterkama DM iz Đakova, gosp. Bibić iz Našica, udruzi Piccolo Orahovica za organizaciju natjecateljskih igara za djecu, gđi. Katarini Boljkovac za “napuhance” koji su razveselili djecu, te svim građanima koji su sudjelovali na bilo koji način u ovoj hvale vrijednoj akciji.