Ured za udruge Vlade RH nagradio je pet udruga s godišnjom pretplatom na časopis Udruga.hr temeljem dostavljenih izvještaja o provedenim aktivnostima Dana otvorenih vrata udruga (DOVU) 2021. između kojih je i Udruga “Jaglac” Orahovica.

Na ovogodišnjem DOVU organizirano je 200-tinjak događanja u cijeloj Hrvatskoj u kojima su udruge sudjelovale na različite načine, organizirajući online radionice i predavanja, ali i niz događanja koje se moglo i fizički posjetiti. Više o DOVU 2021.:https://udruge.gov.hr/vijesti/odrzani-dani-otvorenih-vrata-udruga-2021/5348

Udruga “Jaglac” organizirala je Dane otvorenih vrata udruga na 2 lokacije u Orahovici: Kralja Zvonimira 53 (administrativno – financijsko sjedište Udruge) i Kralja Zvonimira 181 (prostor za rad s korisničkim skupinama) što je i najavila kao FB događaj: https://www.facebook.com/events/990164758385712/?ref=newsfeed
Svim posjetiteljima udruga Jaglac  predstavila se kroz prezentaciju EU i nacionalnih projekta koje provodi kao i aktivnostima s korisnicima. Ukupan broj posjetitelja je 59, od toga su 10 predstavnika udruga i Saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama te 4 građana.
Događaj su popratili sljedeći portali i Plava TV:
Udruga Jaglac je objavila: