7. listopada 2017. udruga Jaglac predstavila se svojim izložbenim štandom domaćih proizvoda na 11. Festivalu bundeva u Belišću koji organizira Udruga Zvono i Turistička zajednica grada Belišća u svrhu promoviranja socijalnog poduzetništva, kućne radinosti, održivog razvoja i socijalne kohezije.

9. listopada 2017. Udruga Jaglac predstavila je svoje proizvode i na danima “Dana kruha – dana zahvalnosti za plodove zemlje” u organizaciji učenika i nastavnika orahovačke srednje škole Stjepan Ivšić, koja je održana na središnjem gradskom trgu u Orahovici.

Korisnici dužeg programa “Jaglac”- moj drugi dom (3. godišnji program inovativnih socijalnih usluga u lokalnoj zajednici financiran od MDOMSP) tijekom radne okupacije od lipnja do rujna pripremili su kiselu zimnicu od povrća uzgojenog u našem vrtu, a od voća (dobivenog od lokalnih proizvođača) pripremili smo sokove i džemove. Predstavili smo i naš novi proizvod: Domaći začin – dodatak jelima od sušenog povrća, koji je privukao pozornost posjetitelja kako u Belišću tako i u Orahovici.