21.i 22. prosinca 2020. djelatnici zaposleni na 3. godišnjem programu “Jaglac” – moj drugi dom posjetili su sve naše korisnike usluga na terenu kako bi im uručili božićne paketiće “Love in Box” dobivene od Udruge “Living Life” iz engleskog grada Eastbourne-a posredstvom EPC “Betanija” Orahovica i od PP Orahovica. Hvala našim donatorima u ime svih Jaglaca!

OVO JE NAŠA BOŽIĆNA PRIČA🎄🎄🎉🎊🎀🎆
Ovo je posebno božićno vrijeme koje želimo provesti na još posebniji način i znate što?! Uspjelo nam je❤️
Ove godine je naš Djed Božićnjak bio vrijedan i obišao je sve domove u kojima su njegovi najdraži prijatelji Jaglaci🥰
Nikakav virus nije mogao zaustaviti ovu lijepu priču, jer zamislite samo kolika su srca ispunjena i osmijesi izmamljeni na najtopliji način😊❤️ Svi su vjerno i odgovorno čekali u svojim domovima, Djedica je pazio na svaki detalj i nikoga nije ostavio ravnodušnim.🎁
Sretni smo i zahvalni što smo mogli posjetiti i darivati znakom pažnje one koji su nam jako važni, a to su naši JAGLACI.
Želimo se ovim putem zahvaliti prvo našim Jaglacima, jer su oni 💝 naše udruge, hvala im na ljubavi, prijateljstvu, suosjećajnosti i veselju!
Hvala svim obiteljima koje su nam otvorile svoja vrata i srca kako bismo s njihovom djecom, braćom, sestrama i nećacima mogli graditi nove ciljeve i učiti neovisnije živjeti.
Hvala našim volonterima koji su temelj i potpora našeg rada, volonteri su obogatili naš razvoj i daju uvijek iskrenu podršku ❤️
Hvala našim dragim online prijateljima koji nas svakim klikom ili praćenjem motiviraju na daljnji radi❤️
Sretni, zahvalni i ispunjeni napuštamo ovu godinu s još većom željom, nadom i vjerom u bolje, koračamo prema novoj 2021.
Svi članovi udruge Jaglac vam žele sretan i blagoslovljen Božić! Želimo da osjetite sreću, mir i veselje kao što mi osjetimo svaki dan u našem Jaglacu!