2. i 3. rujna 2021. održana je supervizija stručnjaka koji rade s OSI na projektu Nauči me i uspjet ću koju je moderirala Mira Anić, predsjednica SOS NET Mreže pružatelja socijalnih usluga na 5 slavonskih županija i predsjednica udruge Inkluzivna kuća Zvono iz Belišća.

Cilj supervizije: osnažiti predstavnike nositelja i partnera za daljnji razvoj i širenje kvalitetnih socijalnih usluga u zajednici

Na projektu je angažirano 17 predstavnika nositelja i partnera koji će stečena znanja kroz edukacije i iskustva kroz primjere dobre prakse implementirati u svom budućem radu u udrugama (Jaglac Orahovica, MI Požega, Vretenac Slatina) i institucijama koje pružaju socijalne usluge u zajednici (CZCC Slatina i Požega).

Projekt Nauči me i uspjet ću! odobren je u okviru poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., a sufinancira ga Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.