U petak, 25.09.2020. godine u sklopu projekta Nauči me i uspjet ću! posjetili smo udrugu „Zvono“ iz Belišća, primjer dobre prakse. Na putovanju je sudjelovalo 50 predstavnika tri ciljne skupine projekta iz udruge „Jaglac“ Orahovica, udruge Vretenac Slatina, udruge „MI“ Požega te Centra za socijalnu skrb Slatina.

U sklopu posjeta sudionici putovanja imali su priliku upoznati se sa radom i djelovanjem udruge „Zvono“ i projektima koje provode, razgovarati o međusobnim iskustvima i izazovima s kojima se organizacije civilnoga društva susreću u svom radu te sudjelovati u različitim radionicama koje su domaćini pripremili: igranje društvenih igara, sportske i likovno-kreativne radionice.

Posjet udruzi „Zvono“ Belišće kao primjeru dobre prakse omogućen je kroz projekt Nauči me i uspjet ću! koji je odobren u okviru poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.