22.listopada. 2020. godine sudionici projekta „Unaprjeđenje kompetencija koje doprinose trajnoj socijalnoj uključenosti“, koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda (korisnik: Udruga Kamenčići iz Šibenika, partneri: Udruga Jaglac i Udruga Regoč iz Slavonskog Broda), bili su na studijskom putovanju u socijalnu zadrugu Miva Art iz Belišća, te na OPG Katini Lavandini iz Tenje.

Socijalnu zadrugu Miva Art osnovali su djelatnici Udruge djece i mladih s poteškoćama u razvoju „Zvono“ iz Belišća u svrhu samoodrživosti, zapošljavanja osoba s invaliditetom, plasiranja proizvoda na tržište, te promoviranje društvenog poduzetništva koje podrazumijeva socijalnu koheziju i društvenu odgovornost.

OPG Katini Lavandini bavi se ekološkom proizvodnjom ljekovitog bilja te izradom eteričnih ulja i kozmetičkih proizvoda.

Cilj putovanja bio je posjet polaznika primjerima dobre prakse radi stjecanja specifičnih vještina i znanja za uzgoj i preradu aromatičnog i ljekovitog bilja putem ekološke proizvodnje.