9.siječnja od 18 h u udruzi Jaglac održan je sastanak i supervizija volontera i operativnog tima udruge koji čine djelatnici- predstavnici različitih projekata i programa te predsjednica.

Sastanak je vodila Lidija Stojković – koordinatorica volontera  i koordinatorica programskih aktivnosti udruge, koja je zahvalila volonterima na podršci i dobroj suradnji te obavijestila prisutne kako će od 2018. g. ulogu koordinatorice volontera udruge Jaglac preuzeti Ivona Lizačić, koordinatorica projekta “Šalji dalje”. Dugogodišnje volonterke udruge: Anja  Radaković (Međimurec) i Iva Matek (Puhanić), po struci mag.psiholog., provele su superviziju prisutnih volontera i djelatnika kako usmeno tako i pismeno ispunjavanjem samoprocjene i evaluacije volonterskog programa. Članovi operativnog tima ispuniti će svoj Osobni plan o kojem će svatko ponaosob razgovarati s koordinatoricom programskih aktivnosti i predsjednicom udruge u cilju što učinkovitijeg rada u skladu s misijom i vizijom udruge.

Udruga Jaglac već drugu godinu za redom provodi godišnje sastanke i superviziju volontera i članova operativnog tima pod vodstvom naših volonterki- stručnih suradnica. Zahvaljujemo im na stručnoj podršci koju pružaju našim korisnicima provedbom radionica kao i na superviziji.