U okviru projekta SOS-NET koji Udruga „Zvono“ iz Belišća provodi u partnerstvu s s Udrugom za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Jaglac“ iz Orahovice, Udrugom paraplegičara i tetraplegičara Osječko-baranjske županije iz Osijeka i Udruženjem „Baranja“ iz Luga 21.rujna 2015., održana su četiri radna sastanka s dionicima u sektoru socijalnih usluga u Orahovici i Požegi
U partnerskoj Udruzi Jaglac u Orahovici, održana su dva neformalna sastanka. Prvi sastanak održan je s predstavnicom CZSS, a drugi s privatnim pružateljima socijalnih usluga na području grada Orahovice i okolnih općina s ciljem kreiranja učinkovitog modela suradnje i komunikacije među dionicima koji pružaju socijalne usluge.
U suradničkoj udruzi Mi u Požegi održan je sastanak radi dogovora o predstojećim edukacijama, u okivru projekta SOS-NET , koje će se održati u listopadu (edukacija volontera) i studenom (strateško planiranje).
Pučko otvoreno učilište Obris u Požegi organiziralo je evaluacijsko okupljanje uspješno završene edukacije UPC za grupu polaznika u Požegi. Okupljanju polaznika pridružila se i voditeljica projekta, Jasna Petrović. Osim evaluacije polaznici su informirani o svečanoj podjeli Uvjerenja o osposobljenosti u Osijeku 28.9. 2015. u 16 sati.
Podjelom Uvjerenja obilježit će se i početak tjedna cjeloživotnog učenja koji za Osječko-baranjsku i Požeško-slavonsku županiju organizira POU Obris..