U sklopu projekta Nauči me i uspjet ću! koji udruga „Jaglac“ provodi od travnja 2020. godine planirana je provedba 12 radionica podrške u osobnom razvoju i razvoju emocionalnih i socijalnih vještina korisnika u udruzi „Jaglac“. Osim radionica za korisnike u sklopu projekta Nauči me i uspjet ću! planirana je i provedba 4 psihološke radionice za članove obitelji koji skrbe o ovisnom članu OSI u cilju prevencije stresa, sagorijevanja i pomirenja životnih uloga. Voditeljica radionica je psihologinja Jasna Plantak.

Povodom 14. Tjedna psihologije u Hrvatskoj danas je u udruzi „Jaglac“ održana radionica za korisnike. Korisnici su kroz različite igre mogli otkriti i naučiti puno o sebi, koliko su važni i koliko je važno da poštuju i cijene sebe.

Projekt Nauči me i uspjet ću! prijavljen je u okviru poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.