U sklopu projekta Nauči me i uspjet ću! koji udruga „Jaglac“ provodi od travnja 2020. godine svakodnevno se provodi Program dnevnih aktivnosti u zajednici za osobe s invaliditetom pod nazivom „Škola samostalnog življenja“.

Tijekom mjeseca veljače u udruzi „Jaglac“ provodile su se razne aktivnosti s korisnicima usmjerene na aktivnu podršku neovisnom življenju ( priprema obroka i toplih i hladnih napitaka, održavanje čistoće prostora u kojem borave korisnici, uređenje dvorišta i vanjskog okoliša, korištenje kućanskih aparata i pomagala i sl. ), aktivnosti organizacije slobodnog vremena ( likovno-kreativne radionice, sportsko-rekreativne radionice, rad na računalu i sl. ) te radionice podrške u osobnom razvoju i razvoju socijalnih kompetencija ( radionica sa psihologinjom Jasnom Plantak ).

Provedbom dnevnih aktivnosti programa doprinosi se neovisnom životu osoba s invaliditetom u zajednici u cilju prevencije institucionalizacije.

Projekt Nauči me i uspjet ću! odobren je u okviru poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., a sufinancira ga Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.