U sklopu projekta Nauči me i uspjet ću! koji udruga „Jaglac“ provodi od travnja 2020. godine svakodnevno se provodi Program dnevnih aktivnosti u zajednici za osobe s invaliditetom pod nazivom „Škola samostalnog življenja“. Ovaj program obuhvaća aktivnosti usmjerene na aktivnu podršku neovisnom življenju, aktivnosti organizacije slobodnog vremena te radionice podrške u osobnom razvoju i razvoju socijalnih kompetencija.

Projekt Nauči me i uspjet ću! udruga „Jaglac“ provodi u partnerstvu s Udrugom osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac Slatina, MI udrugom roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju Požega, Centrom za socijalnu skrb Požega, Virovitičko-podravskom županijom i Gradom Slatina te u suradnji sa Centrom za socijalnu skrb Požega.

Projekt je odobren u okviru poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., a sufinancira ga Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.