Kroz studeni smo bili jako vrijedni u našim svakodnevnim radionicama “Djeda i bake Božićnjaka”, pripremali smo se za on-line “plesnu točku”, ali smo ipak našli vremena za posjet udruzi Prijateljstvo u Feričancima. Naš Davor Hlavati sudjelovao je u polufinalu natjecanja Amorova žlica u Zagrebu na što smo vrlo ponosni.

U sklopu projekta Nauči me i uspjet ću! provodili smo aktivnosti Programa dnevnih aktivnosti u zajednici za osobe sa invaliditetom pod nazivom „Škola samostalnog življenja“, a to su:

• aktivnosti usmjerene na aktivnu podršku neovisnom življenju: priprema obroka i toplih i hladnih napitaka, postavljanje pribora za jelo, čišćenje prostora u kojem boravimo, uređenje dvorišta, upotreba kućanskih aparata i pomagala (glačala, perilica suđa, perilica rublja, usisavač, mali kućanski aparati i sl.),  odlasci u kupovinu
  • aktivnosti organizacije slobodnog vremena: sportsko-rekreativne radionice, šetnje mjestom, likovno-kreativne radionice, informatičke radionice, društvene igre,
  • radionica s Ivanom Sabolić, mag.educ.rehab.na temu: “Ples kao komunikacija”

Projekt Nauči me i uspjet ću! odobren je u okviru poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., a sufinancira ga Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.