Naše aktivnosti kroz vrući kolovoz nisu stale, bili smo vrijedni. Ponekad smo u dan krenuli tjelovježbom u kući, ponekad u vrtu. Aktivni smo bili u našem vrtu i ubirali zrele plodove od kojih smo radili zimnicu. Uz sve naše aktivnosti i radionice našli smo i vrijeme za izlet u Našice i počastili se sladoledom.

U sklopu projekta Nauči me i uspjet ću! provodili smo aktivnosti Programa dnevnih aktivnosti u zajednici za osobe sa invaliditetom pod nazivom „Škola samostalnog življenja“, a to su:

• aktivnosti usmjerene na aktivnu podršku neovisnom življenju: priprema obroka i toplih i hladnih napitaka, postavljanje pribora za jelo, čišćenje prostora u kojem boravimo, uređenje dvorišta, upotreba kućanskih aparata i pomagala (pegla, perilica suđa, perilica rublja, usisavač, mali kućanski aparati i sl.), radovi u vrtu, odlasci u kupovinu
  • aktivnosti organizacije slobodnog vremena: sportsko-rekreativne radionice, šetnje mjestom, likovno-kreativne radionice, informatičke radionice, društvene igre, izlet u Našice
  • glazbena radionice za korisnike s voditeljem Šimom Milovcem
  • radionica za korisnike s edukacijskom rehabilitatoricom Ivanom Sabolić
  • radionica za članove obitelji koji skrbe o ovisnom članu OSI sa rehabilitatoricom Ivanom Sabolić
  • radionica za korisnike s edukacijskom rehabilitatoricom Patricijom Karaman

Projekt Nauči me i uspjet ću! odobren je u okviru poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., a sufinancira ga Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.