Korisnici poludnevnog boravka udruge Jaglac sudjelovali su u mnogobrojnim aktivnostima u lokalnoj zajednici i to:

• 9.prosinca 2023.g. upalili smo drugu Adventnu svijeću u centru Orahovice na inicijativu Turističke zajednice grada Orahovice
  • 13.prosinca 2023. već desetu godinu, ugostila nas je EPC Betanija Orahovica gdje smo imali zajednički božićni program nakon kojeg su predstavnici udruge Living Life Eastbourne iz Engleske darivali sve naše korisnike, djecu djelatnika i volontera, a već duži niz godina podupire rad udruge Jaglac
  • 15.prosinca 2023. predstavili smo se sa štandom društvenog poduzetništva udruge Jaglac na Božićnom sajmu u Čačincima
  • 17.prosinca 2023. predstavili smo se sa štandom društvenog poduzetništva udruge Jaglac na Adventu u Orahovici
  • 18.prosinca 2023. sudjelovali smo na radionicama izrade božićnih kolača s učenicima srednje škole “Stjepan Ivšić” Orahovica – smjer kuhari pod budnim okom Danire Vinković, kuhara specijalist, već jedanaestu godinu za redom
  • 20.prosinca posjetili smo osnovnu školu u Voćinu na inicijativu naše volonterke Lorene (Oreški) Fabšić, pedagoginje škole
  • 22.prosinac 2023. proslava rođendana korisnika rođenih u listopadu, studenom i prosincu

Udruga Jaglac zahvaljuje Gradu i Turističkoj zajednici grada Orahovice, EPC Betaniji Orahovica, Turističkoj zajednici i općini Čačinci, srednjoj školi “Stjepan Ivšić” i osnovnoj školi Voćin koji su nam omogućili aktivnu integraciju i pravi Adventski ugođaj. Zahvaljujemo i KP foto za Božićni foto ugođaj i donaciju fotografija korisnicima.