Udruga Jaglac već tradicionalno svake godine 4. prosinca obilježava dva značajna datuma: Međunarodni dan osoba s invaliditetom (3.12.) i Međunarodni dan volontera (5.12.) javnom manifestacijom u prepunoj višenamjenskoj dvorani u Orahovici. Nažalost, ove godine moramo prekinuti ovu lijepu tradiciju zbog epidemioloških razloga i mjera nadležnih tijela u cilju sprečavanja pandemije uzrokovane COVID-19.

Kako bi ipak održali kontakt i informirali javnost o radu Udruge u korist osoba s invaliditetom premijerno je objavljen video Udruga “Jaglac” 2020. koji možete pogledati u našoj Video galeriji ili na našem You tube kanalu: https://www.youtube.com/watch?v=EtQtHj_0s84&t=3s

Naše lijepe uratke, umjesto na izložbenom štandu sada možete vidjeti na našoj FB stranici: https://web.facebook.com/media/set?vanity=udrugajaglac53&set=a.1183849628683289

U nadi bolje budućnosti završavamo s motom ovogodišnjeg Međunarodnog dana osoba s invaliditetom: “Izgradnja boljeg: prema svijetu nakon COVID-a 19 koji uključuje osobe s invaliditetom, pristupačan je i održiv.”