Projekti u tijeku

Ruka podrške u domu

Projektom Ruka podrške u domu povećat će se socijalna uključenost i doprinijeti prevenciji institucionalizacije ranjivih skupina.

Institucionalna podrška (1.1.2024. – 31.12.2026.)

Udruzi „Jaglac“ od 1. siječnja 2024. godine odobrena je trogodišnja financijska podrška u iznosu od 28.848,00 € na godišnjoj razini. (1.1.2024. – 31.12.2026.)

Osposobljavanje osoba s fizičkim invaliditetom za rad na daljinu kroz unaprjeđenje digitalnih marketing vještina

Projekt DI-MARC usmjeren je na korištenje digitalnih tehnologija za poboljšanje uključenosti, odnosno poboljšanje digitalnih marketinških kompetencija i vještina osoba s tjelesnim invaliditetom za rad na daljinu (remote work)…

“Jaglac”-moj drugi dom

Opis programa: Ponudom socijalne usluge poludnevnog boravaka i radno-okupacijskih aktivnosti u ruralnom području koje je prometno izolirano, omogućiti će se dostupnost izvaninstitucijske socijalne usluge za OSI/OSIT u zajednici u kojoj žive. Razvojem i unaprjeđenjem socijalne usluge poludnevnog boravka doprinijeti će se poboljšanju kvalitete života OSI/OSIT poštujući njihovo urođeno dostojanstvo, uvažavanjem njihovih interesa, te sprečavanjem bilo kakve diskriminacije snaženjem svih oblika društvene solidarnosti….

Moj asistent V

Opis programa: Projektom Moj asistent V kroz ugovor s Ministarstvom rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike o izravnoj dodjeli financijskih sredstava Udruga „Jaglac“ Orahovica razvija i širi uslugu osobne asistencije, doprinosi jačanju ….