Opis projekta:

Projektom Moj asistent III udruga „Jaglac“ u partnerstvu s udrugom Vretenac Slatina razvija i širi uslugu osobne asistencije, doprinosi jačanju socijalnog uključivanja osoba s invaliditetom, unapređenju kvalitete života osoba s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta, posebice osoba s intelektualnim teškoćama pružanjem usluge osobne asistencije za 21 korisnika s područja Virovitičko-podravske i Osječko-baranjske županije.

Cilj projekta:

Povećati socijalnu uključenost i unaprijediti kvalitetu života osoba s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta, osoba s intelektualnim teškoćama kroz pružanje usluge osobne asistencije na području Virovitičko-podravske i Osječko-baranjske županije.

Očekivani rezultati:

Pružena usluga osobne asistencije za 21-og korisnika, povećana socijalna uključenost u lokalnu zajednicu i doprinos unaprjeđenju kvalitete života osoba s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta, osoba s intelektualnim teškoćama.

Donatori:

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda u okviru poziva „Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom – faza II“  u sklopu Operativnog programa – Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Icon
Letak - Moj asistent III

Moja asistent III

Posrednička tijela:

Posredničko tijelo razine 1: Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku (PT1)

Posredničko tijelo razine 2: Hrvatski zavod za zapošljavanje

Projekt

Trajanje projekta: 03.12.2018.- 03.06.2021.

Vrijednost projekta: 2.498.678,01 HRK

Nositelj projekta: Udruga osoba s intelektualnim teškoćama „Jaglac“ Orahovica

Partner na projektu: Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac, Slatina

Kontakt osoba za više informacija:

Milica Vejić, voditeljica projekta

Mob: 098/966-0365