Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju „Zvono“, iz Belišća, u partnerstvu s Udrugom za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Jaglac“ iz Orahovice, Udrugom paraplegičara i tetraplegičara Osječko-baranjske županije iz Osijeka i Udruženjem „Baranja“ iz Luga u okviru projekta SOS-NET organizira edukaciju „Strateško planiranje/ Operativni plan/ Timski rad/Upravljanje ljudskim resursima“
Organizatori pozivaju organizacije civilnog društva koje se bave pružanjem neke od socijalnih usluga na području Brodsko-posavske, Virovitičko-podravske i Požeško-slavonske županijeda prijave svoje predstavnike za sudjelovanje na edukaciji.
Edukacija ukupno traje 5 dana: 2 dana/ Strateško planiranje/; 1 dan /Operativno planiranje/; 1 dan /Timski rad/; 1 dan / Upravljanje ljudskim resursima/.
Za sada je određen samo termin i lokacija prve dvodnevne edukacije:
Orahovica, 16. I 17. Prosinca 2015, u prostoru EPC „Betanija“, ulica Zelena 2.
Trajanje edukacije je od 9 do 17 sati. Termini i lokacije preostale dvije radionice bit će određeni u dogovoru sa polaznicima edukacije.Prijave se primaju do 05. prosinca 2015. godine u 12 sati. Broj sudionika je ograničen, a lista sudionika će se definirati prema redoslijedu prijava. Prijavnicu je moguće preuzeti na web stranici Udruge „Zvono“ www.udrugazvono.hr, a prijave poslati na e-mail:udruga.jaglac@gmail.com
Polaznici će po završetku edukacije dobiti potvrde o pohađanju.
Za dodatne informacije možete kontaktirati Lidiju Stojković na mob 091 732 61 83