U subotu, 22.rujna 2018. godine 16 predstavnika udruge Jaglac (9 korisnika, 2 roditelja i 5 djelatnika)  posjetilo je Sajam tradicijskih i umjetničkih obrta na imanju Udruge Regoč u Bukovlju.
Sajam je organizirala udruga Regoč iz Slavonskog Broda u suradnji sa Sekcijom tradicijskih umjetničkih obrta pri Udruženju obrtnika Slavonski Brod. Cilj sajma je pokazati široj zajednici što sve mogu i što izrađuju osobe s intelektualnim teškoćama u svojim radionicama od tkanja tepiha i šokačkih ponjava, izrade lutaka u šokačkoj nošnji te veliki broj rukotvorina sa tradicijskim obilježjima Slavonije.
Udruga Jaglac zahvaljuje udruzi Regoč na pozivu i prekrasno provedenom danu u kojem smo imali prilike vidjeti 2 nova prostora udruge Regoč u Bukovlju i sudjelovati na sajmu.
Pogledajte reportažu o sajmu u kojoj je izjavu dala i koordinatorica udruge Jaglac Orahovica: https://www.youtube.com/watch?v=TyNbaYDfhis