U organizaciji Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama, 7.ožujka 2019. u Zagrebu, održana je Konferencija o zapošljavanju OSIT (osoba s intelektualnim teškoćama) na otvorenom tržištu rada u Domu invalida Domovinskog rata. Predsjednica Saveza, mr.sc Mirjana Jakovčev,  pozdravila je prisutne i izrazila im dobrodošlicu nakon čega je prezentirala rad Saveza kroz primjer udruge Regoč iz Slavonskog Broda koja vrši uslužno pakiranje spužvica što je korak  naprijed prema zapošljavanju OSIT na otvorenom tržištu rada.  Sudionici su imali priliku saznati više o toj temi kroz Zakonodavni okvir zapošljavanja OSI, mogućnostima korištenja poticaja u zapošljavanju OSI, izazovima u zapošljavaju OSIT i mogućim rješenjima te primjerima dobre prakse i istraživanjem koje je provedeno u sklopu projekta o zapošljavanju OSIT. Više o konferenciji možete saznati na:http://www.in-portal.hr/in-portal-news/in-mreza/17875/savez-osit-konferencija-o-zaposljavanju-osoba-osoba-s-intelektualnim-teskocama-na-otvorenom-trzistu-rada