Lidija Stojković, koordinatorica programskih aktivnosti udruge Jaglac sudjelovala je na 23. Međunarodnom simpoziju osoba s invaliditetom koji je održan 12. i 13. studenog u Hotelu Holliday u Zagrebu. Organizator simpozija je Savez osoba s invaliditetom (SOIH).

Više o simpoziju možete saznati na:

SOIH je krovna organizacija osoba s invaliditetom po vrstama invaliditeta i roditelja ili skrbnika osoba s invaliditetom koje se ne mogu same zastupati. Mrežu SOIH-a čini 16 nacionalnih saveza (između kojih je Savez udruga osoba s intelektualnim teškoćama, čiji je udruga Jaglac član od svog osnutka 2002.g.) i OSVIT kao mreže zaštitnih radionica Hrvatske, putem kojih okuplja preko 250 lokalnih udruga osoba svih vrsta invaliditeta u cijeloj Republici Hrvatskoj.Više o radu SOIH-a: http://www.soih.hr/zajednica-saveza-osoba-s-invaliditetom-hrvatske