Temeljem Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava broj HR.5.2.04-0041 potpisanog između posredničkih tijela Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, s jedne strane i Udruge djece i mladih s poteškoćama u razvoju „Zvono“, s druge strane upućujemo

POZIV NA ISKAZ INTERESA
Za predlaganje polaznika edukacije za projekt menadžere(upravljanje projektnim ciklusom) u okviru projekta SOS-NET.
Projekt SOS-NET provodi Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju „Zvono“ s partnerima: Udrugom za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Jaglac“ iz Orahovice, Udrugom paraplegičara i tetraplegičara Osječko-baranjske županije iz Osijeka i Udruženjem „Baranja“ iz Luga, u okviru natječaja “Jačanje sposobnosti organizacija civilnoga društva za pružanje socijalnih usluga”.

Cijeli tekst poziva za download

Prijavnica za edukaciju za projekt menadžera