16.svibnja 2019. u okviru privatnog posjeta, Lidija Stojković, koordinatorica programskih aktivnosti udruge Jaglac posjetila je ASVO KVINESDAL AS, društvo s ograničenom odgovornošću u vlasništvu općine Kvinesdal,  osnovano 1992. godine. Svoj rad temelje na slijedećim vrijednostima: briga za ljude i okoliš, dostojanstvo, samopoštovanje i poštovanje jedni drugih što se očituje kroz povjerenje, iskrenost, otvorenost, pravdu i odanost. Svaka osoba je pozitivan i dobar uzor što se primjenjuje u svakom segmentu rada od vodstva, obuke, komunikacije i socijalne interakcije. Koncept rada i kulture centra ASVO su: kreativnost, zadovoljstvo poslom, smislen život, dostojanstvo  i samopoštovanje svakog korisnika. Etika poslovanja centra ASVO: kvaliteta i stalno unaprjeđenje proizvoda, zadovoljni korisnici i kupci.

Centar ASVO usmjeren je na pružanje usluge dnevnog centra i razvoj društvenog poduzetništva za odrasle osobe s invaliditetom s naglaskom na osobe s intelektualnim teškoćama i druge dugotrajno nezaposlene ranjive skupine koje imaju mogućnost prekvalifikacije i rad uz podršku. Korisnici su uključeni prema svojim individualnim mogućnostima i interesima u različite radionice/posao uz mogućnost prekvalifikacije: drvna radionica (priprema  drva za ogrjev), stolarska radionica (izrada različitih proizvoda od drva od namještaja do suvenira), usluge u zajednici: pranje i glačanje rublja, čišćenje i održavanje javnih površina (održavanje groblja, košnja  trave, čišćenje i razvrstavanje otpada uz trgovačke centre…) i autopraonica.

Centar ASVO djeluje uz financijsku podršku NAV- a (kao podrška MDOMSP kroz ugovorni odnos za pružanje socijalne usluge prema broju korisnika) i  lokalne zajednice (u čijem je vlasništvu) kao i prihoda iz društvenog poduzetništva što im omogućuje kontinuitet i sigurnost u radu.

.