Udruga Jaglac djeluje na području Grada Orahovice i susjednih općina Čačinci, Crnac i Zdenci u Virovitičko podravskoj županiji, a financira se kroz EU i nacionalne projekte što uključuje i projekte jedinica lokalne i  regionalne samouprave kao i iz članarina i donacija građana. Zahvaljujemo svim našim donatorima jer bez njih udruga Jaglac ne bi mogla kontinuirano djelovati u cilju podrške osobama s invaliditetom, posebice odraslim osobama s intelektualnim teškoćama i njihovom aktivnom uključenju u život lokalne zajednice.

29.svibnja 2019.Predsjednica udruge Jaglac, Đurđa Šimatović potpisala je ugovor Gradom Orahovica, o čemu možete saznati više na slijedećoj poveznici: http://www.orahovica.hr/posljednje-vijesti/4878-poticanje-rada-udruga-potpisani-ugovori

22. svibnja 2019. potpisan je ugovor s VPŽ, o čemu možete više saznati na slijedećoj poveznici: http://www.vpz.hr/2019/05/22/najvise-do-sada-ukupno-118-projekta-interesa-viroviticko-podravsku-zupaniju-izdvojeno-566-50000-kuna/