7. rujna 2020. održana je supervizijske radionica stručne podrške djelatnicima uključenim u programe podrške osobama s intelektualnim teškoćama (OSIT). Radionicu je vodila vanjska stručna suradnica Patricija Karaman mag.educ.rehab.,članica Stručnog tima udruge Jaglac.

Udruga Jaglac provodi 3. godišnji program “Jaglac” moj drugi dom (1.6.2020.-31.5.2023.) u okviru kojeg pruža socijalnu uslugu poludnevnog boravka za 25 OSI/OSIT 4 dana u tjednu  s uslugom prijevoza i 1 obrokom dnevno. Program  financira MDOMSP s 230.000,00 kn na godišnjoj razini, a sufinancira se kroz male projekte JLS/RS, humanitarne akcije i donacije građana. Nositelj programa je udruga Jaglac Orahovica, partneri su: Grad Orahovica, CZSS Slatina i CZSS Virovitica, a suradnici su :COOR Virovitica i Udruge Zvono Belišće.

Osim toga Udruga Jaglac provodi EU projekt “Učim, radim, pomažem” (27.04.2020.-27.04.2022.) u okviru kojeg provodi Program dnevnih aktivnosti za 10 novih korisnika s područja OBŽ i VPŽ i 15 korisnika poludnevnog boravka 1 dan u tjednu s uslugom prijevoza i 1 obrokom u udruzi. Nositelj projekta je Udruga „Jaglac“ Orahovica, a partneri su: Udruga Vretenac, Slatina; „MI“ – udruga roditelja djece i osoba s poteškćama u razvoju, Požega; CZSS  Slatina; VPŽ i Grad  Slatina. Suradnik je CZSS  Požega. Vrijednost projekta iznosi 1.492.970,50 kn, a financiran je od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Posrednička tijela su Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Hrvatski zavod za zapošljavanje