13. prosinaca u udruzi Jaglac održana je edukacijska supervizija za djelatnike u okviru 3. godišnjeg programa “Jaglac”, moj drugi dom – inovativna socijalna usluga i model skrbi u zajednici koji pridonosi neovisnom življenju i socijalnom uključivanju OSI, financiranom od MDOMSP. Program se provodi u partnerstvu s: Gradom Orahovica (koji je osigurao prostor za provedbu aktivnosti),  CZSS Slatina, Podružnica Orahovica i CZSS Virovitica, Podružnica Obiteljski centar (pružaju kontinuiranu stručnu podršku u provedbi programa i razvoju socijalnih usluga u zajednici).

Edukacijsku superviziju  održale su djelatnice CZSS Virovitica, Podružnice Obiteljski centar: Tamara Sadlovski, prof.rehabilitator na temu: “Osobe s invaliditetom- tko su i kakvu podršku trebaju?”  i Sandra Matošina Borbaš, prof.psihologije na temu: “Stres na poslu”. Udruga Jaglac zahvaljuje na partnerskoj stručnoj podršci koja je od velikog značaja za provedbu kako 3.godišnjeg programa, a  tako i svih drugih projekta Udruge koja treba kontinuiranu stručnu podršku kako bi pružila adekvatnu podršku svojim djelatnicima u provedbi programa i u procesu razvoja, posebice kao pružatelja socijalnih usluga na ruralnom području gdje ne postoje takve usluge.