4. ožujka u novoj kući udruge Jaglac  održana je Redovna izvještajna skupština Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Jaglac Orahovica. Skupštini je osim 58 članova Udruge, nazočila i izaslanica gradonačelnice Petin, Sonja Gluvaković Gotler.
Izvješće o radu udruge u 2019. godini podnijela je Milica Vejić Milovac, Tajnica udruge dok je financijsko izvješće podnijela Đurđa Šimatović, Predsjednica udruge. Tijekom protekle godine Udruga Jaglac brojala je 156 članova, od toga 47 odraslih osoba s invaliditetom te djece i mladih s teškoćama u razvoju,  u Udruzi je radilo 37 djelatnika te 91 volonter s 1354 odrađenih volonterska sata. Udruga Jaglac ostvarila je prihod u iznosu od 2 milijuna 570 tisuća 603 kune, dok su rashodi iznosili 2 milijuna 360 tisuća 262 kune. Više o radu udruge u 2019.g. možete saznati iz izvješća koje se nalaze u Dokumentima.                                                                 Predsjednica udruge Jaglac, Đurđa Šimatović na koncu je dodala kako je protekla 2019.godina bila posebna godina za Udrugu, jer su napokon dobili svoj Dom posredstvom obitelji Zelić i Smiljanić koji su svojim donacijama kupili objekt u kojem se održava i ova Skupština te zahvalila svim donatorima i ljudima dobre volje koji su na bilo koji način pomogli da rad udruge bude tako plodonosan.
Izaslanica gradonačelnice Petin, Sonja Gluvaković Gotler, čestitala je na sjajnom radu u protekloj godini obećavši još veću gradsku potporu a u cilju ostvarivanja svih potrebnih smjernica ka daljnjem razvoju i unapređenju Udruge Jaglac.

Povećaj font
Kontrast