U utorak, 27. kolovoza 2019. u novom prostoru, Kralja Zvonimira 181, Orahovica održana je Redovna i izvještajna godišnja skupština Udruge Jaglac. Skupštinu je vodila gđa Đurđa Šimatović, Predsjednica udruge Jaglac koja je upoznala prisutne s Dnevnim redom i ujedno podnijela Financijsko izvješće za 2018. i Financijski plan za 2020., a gđa Lidija Stojković, koordinatorica programskih aktivnosti podnijela je Izvješće o radu udruge za 2018.g. i Operativni plan rada za 2020. što je Skupština jednoglasno usvojila.

Financijsko izvješće i Izvješće o radu udruge Jaglac za 2018. god. kao i Operativni plan i Financijski plan za 2020. dostupni su u Dokumentima mrežne stranice Udruge.

Skupštini nazočna izaslanica gradonačelnice Petin, voditeljica Turističke zajednice Lana Jurkin čestitala je gospođama Šimatović i Stojković na vođenju udruge, kao i svim zaposlenicima i volonterima. Rekla je Jurkin da su u Gradu Orahovica shvatili što znači dobrota, zajedništvo i ljubav i na tome im se zahvalila. Zaključila je na koncu Jurkin kako se nada da će se odlična suradnja Udruge Jaglac i Grada Orahovice nastaviti.