U utorak, dana 04.02.2020. u novoj kući Udruge Jaglac održala se Javna tribina sa svrhom promocije projekta „Unaprjeđenje kompetencija koje doprinose trajnoj socijalnoj uključenosti“, koji Udruga Jaglac provodi u partnerstvu s Udrugom osoba s intelektualnim teškoćama Šibensko-kninske županije „Kamenčići“ kao nositeljem projekta, te Udrugom osoba s intelektualnim teškoćama „Regoč“ iz Slavonskog Broda. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Cilj projekta je doprinijeti socijalnoj uključenosti 30 pripadnika ciljne skupine (OSI i mladi do 29 godina) povećavajući razinu njihove zapošljivosti kroz edukacije u skladu s potrebama tržišta rada unutar Šibensko-kninske, Virovitičko-podravske i Brodsko-posavske županije.

Na tribini su uz polaznike edukacija sudjelovali i predstavnici Grada Orahovice, Centra za socijalnu skrb Slatina, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Osnovne škole „Stjepan Ivšić“ Orahovica, te predstavnici lokalnih medija.