18. kolovoza 2018.g. održana je 3.Inkluzivna likovna kolonija humanitarnog karaktera u organizaciji udruge Jaglac Orahovica u dvorištu udruge. Sudjelovalo je 8 slikara udruge Bel Art iz Belišća, 1 volonterka udruge Jaglac, 7 osoba s invaliditetom, a nekoliko orahovačkih slikara obećalo je donirati svoje radove. Podršku u organizaciji pružili su članovi Lovačke udruge Vepar iz Orahovice kojima zahvaljujemo za odličan “čobanac”.

Udruga Jaglac u svom radu uvijek nastoji istaknuti da naši korisnici nemaju samo ograničenja, nego i brojne sposobnosti, talente i interese koje treba poticati. Oni mogu ravnopravno i ravnomjerno sudjelovati u svim segmentima života lokalne zajednice, pa tako i u likovnom stvaralaštvu, što je potvrdila i ova inkluzivna kolonija.

Zahvaljujemo svima koji su svojim sudjelovanjem i donacijom slika pružili podršku u radu udruge Jaglac te ujedno svim sudionicima omogućili nezaboravan kreativni dan u prekrasnoj prirodi.