U nedjelju, 27. lipnja 2021. godine u ŠRC „Rupa“ u Čačincima u organizaciji Općine Čačinci i Turističke zajednice Općine Čačinci održan je humanitarni malonogometni turnir „Čačinci za Jaglace“ na kojem je prikupljeno više od 12.000,00 kuna. Navedeni iznos doniran je udruzi „Jaglac“ koja se bavi unapređenjem kvalitete života djece i mladih s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i odraslih osoba s intelektualnim teškoćama, te djeluje u korist izjednačavanja njihovih mogućnosti kroz stvaranje uvjeta za aktivno uključivanje i ravnopravno sudjelovanje u društvu.

Na turniru su sudjelovale ekipe NK Mladost Veterani, KK Mladost, Profesori SŠ „Stjepan Ivšić“ Orahovica i Općina Čačinci, a za zabavu i dobru atmosferu nakon turnira bio je zadužen Aura acoustic bend.

Generalni sponzor: PAN PARKET d.o.o.

Sponzori i donatori: Općina Čačinci, Čačinci trans, Knežević obrt, OPG Nikica Stanković, OPG Mario Stanković, Pekarna Danado, OPG Grdić, Bentom d.o.o, Zemont d.o.o, RU – DA Čačinci, Matešić d.o.o, Obrt za frizerske usluge Danijela, Frizerski salon Blond, Mimoza – trgovina, proizvodnja i usluge, CB Buga Čačinci, CB Def, CB Desperados, OPG Ivan Vengert, Lynx Digital, Decron, Hečimović d.o.o, OPG Bušljeta, Drontim, Brko obrt, Rock Or j.d.o.o, Zidar vl.Ivo Jurić, Elita Čačinci, Pekara Croatia, OPG Igor Šimatović, Pekara David, vl. Nue Kajtazi Čačinci, Svadbe Iva j.d.o.o. Čačinci, Aleksandar Jovanović, Mileva Samardžić.

Medijski pokrovitelj: ICV i Radio Orahovica

Udruga „Jaglac“ od srca zahvaljuje organizatorima humanitarnog turnira Općini Čačinci i Turističkoj zajednici Općine Čačinci, svim sponzorima i donatorima, KUD Čačinci, NK Mladost Čačinci, Aura acoustic bendu, voditelju turnira Vladi Grgiću Crnom, volonterima i djelatnicima udruge „Jaglac“, medijskim pokroviteljima te svima koji su u nedjelju na bilo koji način podržali naš rad.