U organizaciji Turističke zajednice i Grada Orahovice u prostoru bivše kino dvorane u subotu 23. veljače 2019. održan je 2. Humanitarni bal pod maskama za udrugu Jaglac na kojem je prikupljeno 5.000,00 kn.

Svim maškarama i posjetiteljima obratila se i gradonačelnica Ana – Marija Petin koja se zahvalila svima koji su se odazvali na ovu humanitarnu akciju, zahvalila se sponzorima Ortranu d.o.o., Vinima Patkoš i frizerskom salonu Korina koji su dali vrijedne nagrade za najbolje maske. Udruga Jaglac pripremila je piće i slastice za posjetitelje koji su donirali prema svojim mogućnostima za rad udruge Jaglac.

Od grupnih maski treće mjesto dijelili su  Šokac i Šokica te Dr. Gefufna i Dr. Cincilator, drugo mjesto Ženski rukometni klub Vještice koje su otplesale odličnu koreografiju, a prvo mjesto grupna maska Likovi iz Petra Pana (udruga  Jaglac) i grupna maska Čarobnjak iz Oza koji su osvojili put u na kupanje u Bizovački Aquapark, koji su također zabavili okupljene koreografijom modernog plesa. Treće mjesto u izboru pojedinačnih maski osvojila je Kleopatra, drugo mala Piratica s Kariba i prvo dama odrubljene glave Maria Antoneta koja je osvojila put u Veneciju za dvoje.