“Savjetovalište za sve“ projekt je Udruge za Down sindrom Virovitičko-podravske županije, a jedna od njegovih aktivnosti je održavanje predavanja na temu ostvarivanja  prava djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji.

Webinarom „Na što sve imam pravo“ sudionici će se upoznati s pravima i uslugama koje se ostvaruju putem Zakona o socijalnoj skrbi, a psihologinja Sandra Matošina Borbaš i Dragica Smiljanec, socijalna radnica Zavoda za vještačenje profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, sudionike će provesti kroz pregled prava iz zdravstvenog sustava, mirovinskog sustava te sustava odgoja i obrazovanja.

Kao jedan od partnera na projektu „Savjetovalište za sve“, Udruga Jaglac poziva roditelje djece s teškoćama u razvoju, osobe s invaliditetom ili zdravstvenim teškoćama ali i sve zainteresirane da se u ponedjeljak, 30. studenog 2020. u 17 sati, priključe webinaru „Na što sve imam pravo“.
Svi zainteresirani mogu se prijaviti na e-mail: savjetovaliste.za.sve@gmail.com. Nakon prijave sudionici će na mail dobiti Zoom poveznicu webinara koja im omogućuje praćenje i sudjelovanje na istom.

Udruga za Down sindrom VPŽ projekt „Savjetovalište za sve“ provodi drugu godinu za redom pod financijskom podrškom Virovitičko-podravske županije, a ove 2020. godine u aktivnosti projekta kao partnere uključila je Udrugu osoba s intelektualnim teškoćama  Jaglac Orahovica te Udrugu osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac Slatina.

link za webinar:https://web.facebook.com/events/698220054160563/

Povećaj font
Kontrast