Udruga “Jaglac” će se i ove godine uključiti u javnu manifestaciju Dani otvorenih vrata udruga. Ove godine, Dani otvorenih vrata udruga održat će se od 2. do 4. lipnja 2022. s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. To je prilika građanima za sudjelovanje u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te za upoznavanje s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama. Organiziranjem ove manifestacije Ured za udruge želi povećati vidljivost djelovanja udruga, posebno onih koje provode programe i projekte od interesa za opće dobro financirane iz javnih izvora, te poboljšati percepciju udruga u javnosti.

Aktivnosti udruge “Jaglac”:
2. lipnja 2022. 9,30-11,30 h Udruga će otvoriti svoja vrata na 3 lokacije gdje će se građani moći više upoznati s radom Udruge:
1. Kralja Zvonimira 53, Orahovica: administrativno- financijsko sjedište Udruge – građanima će djelatnici predstaviti rad udruge, pokloniti brošuru /Monografiju i prikazati film “20 žutih godina”
Udruga “Jaglac” ove godine obilježava 20 godišnjicu svog rada pod motom “20 žutih godina”. U tu svrhu snimljen je film i izrađena brošura-monografija, s istim nazivom.
2. Kralja Zvonimira 181, Orahovica: upoznavanje s korisnicima i uključenje u aktivnosti poludnevnog boravka; upoznavanje s društvenim poduzetništvom Udruge- posjet krojačkoj radionici
3.Izložbeno-prodajni štand s proizvodima iz krojačke radionice na glavnom trgu u centru grada Orahovice