U subotu, 3. veljače u višenamjenskoj dvorani u Orahovici održan je Bal pod maskama za udrugu “Jaglac” u organizaciji Grada Orahovice i Turističke zajednice Grada pod medijskim pokroviteljstvom Radio Orahovice. Sponzori ovog događaja bili su: Vina Patkoš, Gostionica Sport, Ortran – putnička agencija, Restoran Ružica i Agro selo. Podršku u organizaciji i provedbi ovog Bala pod maskama uz udrugu “Jaglac” pružilo je još nekoliko udruga iz Orahovice: Gradsko društvo Crvenog križa, Lovačka udruga Vepar, Plivački klub, Udruga pčelara “Pčelica”, Udruga umirovljenika i Ženski rukometni klub.  Udruga “Jaglac” zahvaljuje organizatorima, sponzorima, udrugama i svim građanima koji su svojim dolaskom, sudjelovanjem i donacijama podržali ovaj humanitarni Bal pod maskama na kojemu je prikupljeno 4.230,46 kn. Sav prikupljeni novac namijenjen je za izgradnju pristupne rampe za osobe s invaliditetom na ulazu u zgradu stare škole u Novoj Jošavi.

Udruga “Jaglac” je po prvi puta sudjelovala na ovakvom predivnom događaju pod maskama “101 Dalmatinca” za što dijeli prvo mjesto za grupne maske s:  Irish
Slavoncima, lončarima “Vukojevački starcevi” i Zumba-zulu plesačicama. Svi zajedno za nagradu, kojom ih daruju organizatori maškara, poći će na pokladni festival u Mohaču, Pohod Bušara.
Za odličnu glazbu i ples bila je zaslužna osječka grupa Twist off. Više o samom događaju možete pročitati na: http://www.orahovica.hr/posljednje-vijesti/3989-orahovacke-maskare-uzivale-u-sveopcoj-demokraciji-bala-pod-maskama