Općina Čačinci i Turistička zajednica Općine Čačinci organiziraju humanitarni malonogometni turnir “Čačinci za Jaglace” koji će održati 25.lipnja 2021. godine u 17:00 sati u ŠRC „RUPA“ Čačinci.

Osim turnira organizira se i zabavni program za sve posjetitelje uz Bumper lopte i nastup Aura acoustic benda.

Sav prihod od sponzorstava i dobrovoljnih priloga gledatelja biti će doniran Udruzi Jaglac koja se bavi unapređenjem kvalitete života djece i mladih s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i odraslih osoba s intelektualnim teškoćama, te djeluje u korist izjednačavanja njihovih mogućnosti kroz stvaranje uvjeta za aktivno uključivanje i ravnopravno sudjelovanje u društvu.

Generalni sponzor: PAN PARKET

Sponzori i donatori: Općina Čačinci, Čačinci trans, Knežević obrt, OPG Nikica Stanković, OPG Mario Stanković, Pekarna Danado, OPG Grdić, Bentom d.o.o, Zemont d.o.o, RU – DA Čačinci, Matešić d.o.o, Obrt za frizerske usluge Danijela, Frizerski salon Blond,Mimoza – trgovina, proizvodnja i usluge, CB Buga Čačinci, CB Def, CB Desperados, OPG Ivan Vengert, Lynx Digital, Decron, Hečimović d.o.o, OPG Bušljeta, Drontim, Brko obrt, Rock Or j.d.o.o, Zidar vl.Ivo Jurić, Elita Čačinci, OPG Igor Šimatović, Pekara David, vl. Nue Kajtazi Čačinci, Aleksandar Jovanović, Mileva Samardžić.

Udruga Jaglac zahvaljuje organizatorima, sudionicima turnira kao i svim donatorima.