U Župnoj crkvi Presvetoga Trojstva u Čačincima održan je humanitarni koncert “S Jaglacima na putu” na kojem je nastupio  gitaristički duet “AcousticSouls”. Sve nazočne počastili su najpopularnijim hitovima s Billboard ljestvica od 60-tih godina do najnovijih i nekoliko božićnih pjesama.Gledateljstvo je svojim nastupom posebice ganula Kristina Odobašić, korisnica Udruge Jaglac, a cilj koncerta bio je prikupljanje sredstava za rad Udruge čija je svrha okupljanje i učlanjivanje osoba s mentalnom retardacijom, roditelja djece s mentalnom retardacijom, rođaka, staratelja, prijatelja i stručnih djelatnika u svrhu dobrovoljnog rada u korist takvih osoba.
– Prezadovoljni smo. Posjetitelji su  svojim dobrovoljnim prilozima pomogli  Udruzi Jaglac  u nastavku njihovog plemenitog djelovanja.Koncert  je organizirala  općina Čačinci i Turistička zajednica općine Čačinci, a crkva je bila ispunjena do zadnjeg mjesta. Zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način sudjelovali u ovoj večeri i na taj način pomogli  našoj Udruzi – istaknula je Sandra Vratković, predsjednica Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom, naglasivši da si je udruga u svom radu od početka postavila visoke kriterije, kvaliteta usluge koju pružaju svojim korisnicima, postignuta je vlastitim snagama i odobrenim projektima.

Broj žiro-računa za pomoć

Svi oni koji žele pomoći rad Udruge svoje donacije mogu uplatiti na žiro račune: 2412009-1137001183 Slatinska banka d.d. Slatina ili 2500009-1102198959 Hypo Alpe Adria Bank d.d. Iz Jaglaca im se unaprijed od srca zahvaljuju što će im i na ovaj način pomoći.