27.svibnja 2024. godine Udruga Jaglac primila je vrijednu donaciju od 1.318,75 eura, što je prikupljeno na humanitarnoj aukciji ovogodišnjeg, rekordnog Viroexpa. Pokrovitelj aukcije, koji je za humanitarne potrebe darivao rasipač umjetnog gnojiva, bila je renomirana virovitička tvrtka poljoprivredne mehanizacije i rezervnih dijelova DP Prof, a uručenju čeka nazočio je Ivan Kocijan, voditelj prodaje.

Ova sredstva idu u prave ruke, onima kojima su najpotrebnija – istaknuo je Bojan Mijok, direktor Viroexpa i županijski pročelnik za gospodarstvo i poljoprivredu, uručujući „ček“ na iznos od 1.318,75 eura predsjednici Udruge Jaglac Đurđi Šimatović

Zahvaljujem se tvrtki Viroexpo, DP Prof-u i direktoru Bojanu Mijoku na ovim sredstvima. Naime, skupljamo potrebna sredstva kako bi nabavili novi kombi koji nam je potreban za prijevoz naših korisnika. Trenutno imamo dva vozila, jedno koje je staro tri i drugo od 12 godina, koje je potrebno zamijeniti. Hvala vam u ime svih članova Udruge Jaglac – naglasila je Đurđa Šimatović, predsjednica udruge Jaglac Orahovica.

izvor: (www.vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)