Dane otvorenih vrata udruga Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske organizira sedmu godinu zaredom kako bi se otvaranjem vrata udruga u određenom danu ili danima svim zainteresiranim građanima i široj javnosti približile aktivnosti udruga u različitim područjima djelovanja: ponajprije programi i projekti od interesa za opće dobro koje provode udruge diljem Hrvatske, u prostorima udruga ili izvan njih. To je prilika da građani sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te da se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Udruga Jaglac prijavila je svoje sudjelovanje na Danima otvorenih udruga 2018. putem aplikacije Udruge Info (https://www.udruge.hr), u kojoj je moguće pretražiti sva prijavljena događanja na Danima otvorenih vrata udruga i na taj način povećati vidljivost udruga u lokalnoj zajednici, te osnažiti sudjelovanje građana u aktivnostima koje udruge provode. Informacije o Danima otvorenih vrata udruga 2018. mogu se pratiti na internetskim stranicama Ureda za udruge, Facebook stranici (https://www.facebook.com/DaniUdruga). Promo film udruge Jaglac u cijelosti možete pogledati u našoj Video galeriji, a ovdje je i isječak koji je ušao u uži izbor 13 odabranih  videa za Dane otvorenih vrata udruga 2018.

Udruga Jaglac otvorila je svoja vrata za građane u četvrtak, 24. i petak 25. svibnja od 10-12 h kada možete upoznati,družiti se i pružiti podršku korisnicima u okviru radionica programa “Jaglac” moj drugi dom, pogledati naš izložbeni štand, a mi Vam možemo predstaviti rad udruge Jaglac kroz prezentaciju Programa i projekata udruge Jaglac.

DOBRO NAM DOŠLI!