Grad Orahovica i Turistička zajednica grada Orahovice, u subotu 3. veljače 2018. godine s početkom u 19,00 sati u višenamjenskoj dvorani (bivše kino) organiziraju Bal pod maskama.

30. prosinca u 17 h u Gradskoj upravi održan je sastanak  zamjenika gradonačelnice Dalibora Fofonjke,  Lane Jurkin predstavnice Grada i Turističke zajednice,  s predsjednicima udruga koje aktivno djeluju na području grada. Uz zabavu, pjesmu i ples pod maskama, cilj Maskenbala je prikupljanje donacija za udrugu „Jaglac“, koja će sredstva utrošiti za izgradnju pristupne rampe i završne radove koji nisu uključeni u projekt “Šalji dalje”, na zgradi škole u Novoj Jošavi. Za prikupljanje donacija za udrugu „Jaglac“ udruge će pripremiti krafne, gužvare, čobanac i piće, a maskirani sudionici bala i građani počastit će se i donirati prema svojim mogućnostima.Organizatori očekuju veliki odaziv građana na Bal pod maskama, na kojem je za dobru zabavu zadužen Twist Off band iz Osijeka, a u pripremi maski mašti treba pustiti na volju, jer su glavne nagrade, za najuspješniju pojedinačnu masku putovanje na karneval u Veneciju, a najuspješnija grupa pod maskama bit će nagrađena putovanjem u susjednu Mađarsku u grad Mohač, na Hod bušara. (preuzeto: http://www.orahovica.hr/posljednje-vijesti/3983-orahovacki-bal-pod-maskama-se-seli-u-kino-salu-i-bit-ce-humanitarnog-karaktera)

Pozivamo sve građane i mještane okolnih naselja da dođu i podrže ovaj Bal pod maskama, zabave se i ujedno pomognu Udruzi Jaglac.

Svi građani, tvrtke, poduzetnici, koji žele pomoći Udruzi Jaglac i njezinim članovima, osobama s invaliditetom, uplatu mogu izvršiti na broj računa udruge „Jaglac“, a ukoliko želite donirati svojim radom ili u naravi slobodno nas kontaktirajte. Unaprijed hvala!

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama „Jaglac“ Orahovica,
Kralja Zvonimira 53, P.P. 54