Korisnici 3. godišnjeg programa „Jaglac“-moj drugi dom vrijedno su radili tijekom studenog i prosinca u likovno –kreativnim, drvnoj i krojačkoj radionici s voditeljima i volonterima. Naše preostale radove izložili smo i na štandu 14.12. prilikom otvorenja Adventa u Orahovici.

1. prosinca, već petu godinu za redom, ugostila nas je EPC Betanija Orahovica koja je darivala sve naše korisnike i djecu djelatnika i volontera. Ove godine ovaj događaj uveličali su gosti iz Engleske Božićnim koncertom i adventnim kalendarima.
  2. prosinca sudjelovali smo na otvorenju Adventa u Orahovici kojom prigodom smo okitili jelku našim ukrasima koje smo izradili u drvnoj i kreativnoj radionici. Naša grupna fotografija dokaz je prave zimske božićne čarolije kojoj smo barem nakratko nazočili.
  3. prosinca, također petu godinu za redom, sudjelovali smo na radionicama izrade božićnih kolača s učenicima srednje škole “Stjepan Ivšić” – smjer kuhari pod budnim okom Danire Vinković, kuhara specijalist. Kolače koje smo ispekli odlučili smo darivati obiteljima starijih i nemoćnih koji su korisnici usluge pomoći u kući na projektu “Učim, radim i pomažem“ u suradnji/pratnji volontera školskog Volonterskog kluba srednje škole “Stjepan Ivšić” koji je osnovan kroz partnersku suradnju na projektu “Šalji dalje”.

Zahvaljujemo Gradu Orahovica, EPC Betanija i srednjoj školi “Stjepan Ivšić” koji su nam omogućili aktivnu integraciju i pravi Adventski ugođaj u našem gradu Orahovica.