Korisnici 3. godišnjeg programa „Jaglac“-moj drugi dom vrijedno su radili tijekom studenog i prosinca u likovno –kreativnim, drvnoj i krojačkoj radionici s voditeljima i volonterima. Gotove radove izložili smo na štandu 14.12. Ovom prilikom zahvaljujemo svim građanima za donacije za naše radove. Ove godine smo po prvi puta u našoj novoj kući okitili naš bor što nam je dalo pravi ugođaj doma.

10. prosinca, već sedmu godinu za redom, ugostila nas je EPC Betanija, gosti iz Engleske darivali su sve naše korisnike i djecu djelatnika i volontera.

18. prosinca sudjelovali smo na otvorenju Adventa u Orahovici kojom prigodom smo okitili jelku s građanima i Gradonačelnicom.

19.prosinca, šestu godinu za redom, sudjelovali smo na radionicama izrade božićnih kolača s učenicima srednje škole “Stjepan Ivšić” – smjer kuhari pod budnim okom Danire Vinković, kuhara specijalist.

Zahvaljujemo Gradu Orahovica, EPC Betanija i srednjoj školi “Stjepan Ivšić” koji su nam omogućili aktivnu integraciju i pravi Adventski ugođaj u našem gradu Orahovica.