U subotu 5. srpnja 2019. u organizacija Turističke zajednice Grada Orahovice na  igralištu s umjetnom travom, odigran je treći turnir u malom nogometu, na kojem su nastupile ekipe orahovačkih Caffe barova i restorana ovog puta humanitarnog karaktera.  U sklopu turnira, a povodom humanitarne akcije, „Pomozimo Marku”, odigrane su i revijalne utakmice. Događaj je to koji je ujedinio Orahovicu i županiju kako bi se pomoglo malom Marku Bogdaniću, dječaku koji boluje od west sindroma i spastične cerebralne paralize koji je član udruge Jaglac.

Tijekom turnira posjetitelji su se mogli osvježiti hladnim napicima koje su posluživali djelatnici i volonteri udruge Jaglac, a između utakmica za gledatelje je bila organizirana tombola s nagradama koje su mogli konzumirati u kafićima i restoranima koji sudjeluju na turniru i mnogim drugim nagradama koje su omogućili mnogobrojni pokrovitelji kako bi se skupljena sredstva donirala za Marka.

Udruga Jaglac zahvaljuje organizatorima, sponzorima, pokroviteljima i svim građanima. Nadamo se da će biti još ovakvih humanitarnih akcija kojima ćemo zajedno podržati specijalnu terapiju za našeg Marka.