14.listopada 2023. g. u središnjem orahovačkom gradskom parku održani su tradicionalni 15. Dani kestena i vina – poznata orahovačka Kestenijada, u organizaciji grada Orahovice i Turističke zajednice grada. Udruga Jaglac sudjelovala je  u pripremama kroz međunarodnu inkluzivnu volontersku akciju i s predstavljanjem proizvoda iz krojačke radionice društvenog poduzetništva udruge Jaglac na štandu u središnjem gradskom parku. 

Orahovački gradonačelnik Saša Rister pozdravio je sve prisutne i zahvalio im na dolasku, a posebno se zahvalio onima koji su pomogli u organizaciji “Kestenijade”: “Moram se zahvaliti našim umirovljenicima koji već tradicionalno pomažu u rezanju kestenja kao i Udruga Jaglac te svima onima koji izlažu svoje proizvode. Hvala i članovima planinarskog društva koji peku kestenje i lijepo vrijeme nas je poslužilo stoga uživajte!”

Manifestaciju su posjetili i župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović te njegov zamjenik Marijo Klement koji su posjetili i štand udruge Jaglac.