U organizaciji Općine Čačinci, Turističke zajednice i Nogometnog kluba Mladost, a pod generalnim pokroviteljstvom tvrtke Pan Parket, u športskoj dvorani u Čačincima odigran je četvrti Humanitarni malonogometni turnir ”4 kafića” od kojeg je sav prihod donacija Udruzi za osobe s intelektualnim teškoćama ”Jaglac” Orahovica. Turnir je otvorio načelnik općine Čačinci Mirko Mališ naglasivši kako je u protekle tri godine za “Jaglac” prikupljeno preko 30 tisuća kuna. Na turniru su sudjelovale ekipe kafića Buga, Def, Desperados i Iva. Na parketu su snage odmjerile i ekipe općina Čačinci i Mikleuš. Jedina djevojčica u utakmici uzrasta do 8 godina, Eva Zuanović, je uz načelnika Mališa predsjednici „Jaglaca“ Đurđi Šimatović i korisnicima Udruge uručila ček s oznakom ukupno prikupljenog iznosa turnira, a on je rekordnih 16.378 kuna.

Budući da se Udruga  financira kroz projekte i donacije, ovakve donacije omogućavaju financiranje troškova koje nemamo pokrivene kroz projekte,a  također  i za održavanje likvidnosti udruge u situacijama kada kasne uplate sredstava od donatora.

Osim toga ovakve manifestacije su dokaz velike podrške našim korisnicima kroz njihovo aktivno uključenje u život lokalne zajednice.

Zato, veliko hvala svima u ime Udruge Jaglac.